| +31 (0) 165 316 500

Powerplex

Powerplex

De divisie Powerplex is onderdeel van Europlex en heeft zich gespecialiseerd in LED-licht gerelateerde projecten. Met de uiterst geavanceerde lasergraveertechniek produceert Europlex onder andere PLEXIGLASВ lichtpanelen (LGPs). Deze techniek is gebaseerd op een speciaal lichtgeleidend kunststof die aan de randen zijn voorzien van energiezuinige LED-verlichting. Deze panelen worden bij Europlex in Roosendaal (Nederland) geproduceerd en zijn op elke gewenste maat leverbaar.

Met een eigen import aan zeer hoogwaardige LED-verlichting vanuit Taiwan (Controle in Duitsland) en bijbehorend schakelmateriaal is Powerplex in staat complete lichtplaten te leveren voor exterieur- en interieurtoepassingen en voor professionele, reclame en marketing gerelateerde projecten.

Naast dit specialisme levert en bewerkt de Powerplex divisie hoogwaardig reflectie en diffusermaterialen voor de Europese lichtindustrie. Door de ruime vakkennis op dit gebied is Powerplex een partner die niet alleen betrokken is bij de toelevering, maar ook bij de productontwikkeling een grote rol speelt.

Bezoek de Powerplex website

Comments are closed.